Nota: Error al visualitzar els fitxers CSS vinculats a la pàgina donada ja que no utiliza un navegador que compleixi els requisits.

Observatori PaHisCat Udl

Inici >  El projecte PaHisCat >  Primers resultats >  Els mapes, la nostra història i el nostre patrimoni

EL PROJECTE PAHISCAT

PRIMERS RESULTATS

Els mapes, la nostra història i el nostre patrimoni

Els mapes del projecte PaHisCat estan pensats per a poder conèixer més bé el passat i per a permetre una gestió millor del territori estudiat. Després d’un any de treball, s’han establert les bases d’una nova metodologia i s’han concretat uns primers resultats. El projecte sempre resta obert a les millores i a les correccions futures. Actualment, continuem treballant en la realització de nous mapes, en la redacció de nous estudis i en l’establiment de noves metodologies per tal de poder conèixer més bé el paisatge històric de les comarques catalanes. Estem convençuts que treballar per conèixer el paisatge històric és treballar per descobrir i conservar una part del nostre patrimoni.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

L’autor de gairebé tots els continguts dels mapes cronològics, temàtics i sintètics i el responsable de la seva realització és Jordi Bolòs, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de Lleida i director del projecte PaHisCat. En la realització d’alguns mapes i en la seva digitalització han participat Judit Llenas, Patty Albaigés i Violeta Campdepadrós.